Ο Matt Reeves βρήκε το δικό του ‘Gotham’ για το ‘The Batman’ 

Και είναι η Γλασκόβη, της Σκωτίας

Ο Matt Reeves βρήκε το δικό του ‘Gotham’ για το ‘The Batman’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, o Matt Reeves επέλεξε το μέρος όπου θα ζωντανέψει το δικό του ‘Gotham’ για το The Batman που θα σκηνοθετήσει, και είναι η Γλασκόβη, της Σκωτίας!

Απ’ ό,τι φαίνεται η αρχιτεκτονική και η φυσιογνωμία της παραπάνω πόλης ταιριάζουν περισσότερο στον εν λόγω δημιουργό για να ορίσει εκεί την βασική τοποθεσία γυρισμάτων. Στο παρόν project της Warner Bros. Pictures το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Reeves μαζί με τον Mattson Tomlin.

Ο Robert Pattinson (The Lighthouse,The King, High Life) στη ταινία πρωταγωνιστεί ως ‘Bruce Wayne’/ ‘Batman’. Το επιτελείο των ηθοποιών συγκροτούν επίσης η Zoe Kravitz ως η ‘Selina Kyle’/ ‘Catwoman’, ο Jeffrey Wright ως ο διοικητής ‘Gordon’, ο Paul Dano ως ο ‘Γρίφος’, ενώ συμμετέχουν ακόμη ο Peter Sarsgaard και η Jayme Lawson για τους οποίους δεν έχει διευκρινιστεί ποιούς ακριβώς θα ερμηνεύσουν. Επιπλέον, θα εμφανιστούν ο Colin Farrell (True Detective, Seven Psychopaths) ως ο ‘Oswald Cobblepot’, δηλαδή ο ‘Πιγκουίνος’, ο John Turturro (The Big Lebowski) ως ο μαφιόζος ‘Carmine Falcone’ αλλά και ο Andy Serkis (Black Panther, Lord of The Rings trilogy) ως ο μπάτλερ και κάτι σαν δεύτερος πατέρας για τον ‘Bruce’, ‘Alfred Pennyworth’.

Το The Batman αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Ιουνίου του 2021.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load