Στο ‘Portals’ μία εξωγήινη εισβολή ξεκινάει μ’ ένα μπαράζ blackout σε όλη την υφήλιο (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και σύντομα ο αληθινός τρόμος ξεκινά!

Στο ‘Portals’ μία εξωγήινη εισβολή ξεκινάει μ’ ένα μπαράζ blackout σε όλη την υφήλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο sci-fi θρίλερ Portals την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφουν οι Gregg Hale και Liam O'Donnell, με σεναριογράφους τους Sebastian Bendix, Liam O'Donnell, Timo Tjahjanto και τον Christopher White, αντλώντας έμπνευση από μία πρωτότυπη ιδέα του τελευταίου.

Η όλη πλοκή εστιάζει σε μία σειρά ανεξήγητων διακοπών ρεύματος σε όλον τον κόσμο εξαιτίας των οποίων εκατομμύρια μυστηριώδεις κοσμικές ανωμαλίες αρχίζουν να συμβαίνουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Εν τω μεταξύ, η ξαφνική εμφάνιση κάποιων πολύ περίεργων αντικειμένων σε δρόμους αρχίζει να θορυβεί την ανθρωπότητα. Ορισμένοι θα τρέξουν μακριά από αυτά όμως κάποιοι άλλοι ελκύονται από την επιθυμία τους να τα πλησιάσουν, κάτι που γρήγορα θα επιφέρει απίστευτα επικίνδυνες συνέπειες.

Σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε εδώ τους Deanna Russo, Ptolemy Slocum, και τον Neil Hopkins, ενώ το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν οι: Michele Weaver, Gretchen Lodge, Clint Jung, Salvita Decorte και η Natasha Gott.

Το Portals αναμένεται να διανεμηθεί από την Screen Media σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 25 Οκτωβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

0 comment(s)