Στο ‘Charlie's Angels’ η νέα ομάδα πρακτόρων είναι πιο ετοιμοπόλεμη από ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska αναλαμβάνουν δράση

Στο ‘Charlie's Angels’ η νέα ομάδα πρακτόρων είναι πιο ετοιμοπόλεμη από ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη action κατασκοπευτική κωμωδία Charlie's Angels της Elizabeth Banks, που υπογράφει και το σενάριο το οποίο εμπνέεται από μία ιδέα των Evan Spiliotopoulos και David Auburn.

Το παραπάνω δημοφιλές franchise του σινεμά αποκτά ένα ακόμη κεφάλαιο το οποίο φέρει επιρροές και από το αυθεντικό σόου των Ivan Goff και Ben Roberts που προβλήθηκε και σημείωσε μεγάλη θεαματικότητα την δεκαετία του ’70 και του ’80.

Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει στους ‘Άγγελους του Τσάρλι’ που πάντοτε αποτελούσαν την αφρόκρεμα των υπηρεσιών ασφαλείας σε ιδιωτικούς πελάτες λειτουργώντας εξαιρετικά και ως κατάσκοποι. Τώρα πια, η εταιρεία ‘Townsend Agency’ για την οποία δουλεύουν εξελίσσεται σε έναν οργανισμό με  διεθνή εμβέλεια θέλοντας να επιστρατεύσει τις καλύτερες εκ των καλυτέρων γυναίκες πράκτορες σε όλον τον πλανήτη. Αρκετές από τις ομάδες αυτές που έχουν συγκροτηθεί για να ενεργούν υπό τις οδηγίες πολλών ‘Bosleys’, συμμετέχοντας σε πολλές ριψοκίνδυνες αποστολές. Κάποτε λοιπόν, ένας νεαρός μηχανικός συστημάτων τους εφιστά την προσοχή για μία επικίνδυνη τεχνολογία που μπορεί να φέρει τον όλεθρο παγκοσμίως, και οι Άγγελοι του Τσάρλι ρίχνονται αμέσως στην μάχη για να αποτραπεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Παίζουν οι Kristen Stewart, Naomi Scott, και η Ella Balinska, ενώ δίπλα τους θα δούμε και τους: Noah Centineo, Sam Claflin, Djimon Hounsou, Banks, και τον Patrick Stewart.

Το Charlie's Angels αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 15 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 comment(s)