Στο ‘Proxima’ ένα διαστημικό ταξίδι χωρίζει την Eva Green και το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και η μία θα υπομείνει την απουσία της άλλης για έναν ολόκληρο χρόνο

Στο ‘Proxima’ ένα διαστημικό ταξίδι χωρίζει την Eva Green και το παιδί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο διαστημικό θρίλερ-δράμα Proxima την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Alice Winocour επιμελούμενη και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Jean-Stéphane Bron, και  με πρωταγωνίστρια την Eva Green (Penny Dreadful, Kingdom of Heaven)

Η όλη πλοκή εστιάζει στην ‘Sarah’ (Green), μία Γαλλίδα αστροναύτη η οποία βρίσκεται σε ειδική εκπαίδευση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, στην Κολωνία. Είναι η μόνη γυναίκα που πρόκειται να λάβει μέρος σε ένα πολύ φιλόδοξο και επίμοχθο διαστημικό εγχείρημα που είναι στα σκαριά. Ζει μαζί με την επτάχρονη κόρη της, ‘Stella’ (Zélie Boulant). Η νέα μητέρα αισθάνεται τύψεις που δεν μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με το κοριτσάκι της. Η υπερβολική αδυναμία που της έχει αρχίζει όμως να γίνεται ανησυχητική. Μόλις ανακοινώνεται και επίσημα η συμμετοχή της στην διαστημική αποστολή “Proxima” που ετοιμάζεται και η οποία θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, η ηρωίδα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα, αφού οι δυναμικές στην σχέση μητέρας και κόρης θα επηρεαστούν σε σημαντικό βαθμό.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Matt Dillon, Sandra Hüller, Lars Eidinger, Jan Oliver Schroeder, Nancy Tate και ο Vitaly Jay.

Το Proxima αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στην Γαλλία στις 27 Νοεμβρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

0 comment(s)

End of content

No more pages to load