Στο ‘The Assent’ ένα διαβολικό πλάσμα πολιορκεί την ψυχή ενός αγοριού (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και ο γονιός του παιδιού θα κάνει τα πάντα για να το σώσει

Στο ‘The Assent’ ένα διαβολικό πλάσμα πολιορκεί την ψυχή ενός αγοριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ υπερφυσικού τρόμου The Assent την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Pearry Reginald Teo, με πρωταγωνιστές τους Robert Kazinsky, Caden Dragomer και Peter Jason.

Η όλη πλοκή εδώ εστιάζει σε έναν άνδρα εν ονόματι ‘Joel’(Kazinsky), ο οποίος προσπαθεί να μεγαλώσει μόνος του τον γιο του, ‘Mason’ (Dragomer). Κάποτε ο μικρός αρχίζει να εμφανίζει μία πολύ αλλόκοτη συμπεριφορά που πρώτα γίνεται αντιληπτή από την babysitter που τον προσέχει. Σύντομα, ωστόσο και ο πατέρας του παρατηρεί πως το φέρσιμο του αγοριού έχει κάτι απροσδιόριστα σκοτεινό και ανατριχιαστικό. Όταν ο ήρωας διαπιστώνει πως μία δαιμονική οντότητα το έχει καταλάβει, απευθύνεται στον πατέρα ‘Lambert ‘ (Peter Jason), έναν εξόριστο ιερέα που ασχολείται με εξορκισμούς ούτως ώστε να σωθεί το παιδί. Και πλέον σκοπεύουν να δώσουν σκληρή μάχη για την ψυχή του.

Το cast του The Assent συμπληρώνουν επίσης οι: Hannah Ward, Douglas Spain, Eileen Dietz και η Margarita Reyes. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: 

2 comment(s)

End of content

No more pages to load