Η νέα αφίσα του Birds of Prey είναι θεότρελη σαν τη Margot Robbie 

Και πολύχρωμη σαν την Harley Quinn

Η νέα αφίσα του Birds of Prey είναι θεότρελη σαν τη Margot Robbie

Που πετάει το μυαλό της Harley Quinn; Σίγουρα έχει πολλούς δαίμονες και αγγέλους στο κεφάλι της όπως φαίνεται στο νέο poster του Birds of Prey, που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα από την Warner Bros. Την επιστροφή της στον ρόλο που αγαπήθηκε πραγματοποιεί η Margot Robbie, όπου εδώ ουσιαστικά πρωταγωνιστεί στη δική της ταινία, μετά την εμφάνισή της στο Suicide Squad του 2016. 

Αυτή η βερσιόν της Harley Quinn μοιάζει αρκετά διαφορετική, πολύχρωμη και πιο τρελή από την τραχιά και κάπως σκοτεινή του Suicide Squad. Φέρει ωστόσο κάποιες αισθητικές ομοιότητες με τον συνέταιρό της στο έγκλημα, τον Joker του Jared Leto,. Και αυτό διότι στο λαιμό της έχει ένα τατουάζ που γράφει "mind over mayhem" και παραπέμπει στο "Damaged" τατουάζ του Leto που είχε στο κούτελό του. 

Στο poster φάινονται και οι χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την ομάδα των Birds of Prey καθώς και τον μεγάλο κακό, τον Black Mask του Ewan McGregor. Τα "αρπακτικά" της Harley υποδύονται οι: Mary Elizabeth Winstead (Huntress), Jurnee Smollett-Bell (Black Canary), και Rosie Perez (Renee Montoya). 

Ως μπόνους μπορείτε να απολαύσετε ένα teaser της ταινίας που σκηνοθετεί η Cathy Yan, το οποίο έπαιξε στις προβολές του ΙΤ: Chapter 2 στις ΗΠΑ. 

To Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου 2020. 

0 comment(s)