Η Lena Headey υπέγραψε για την συμμετοχή της στο action θρίλερ ‘Gunpowder Milkshake’ 

Η σταρ του ‘Game of Thrones’ δεν θα αφήσει εύκολα το μονοπάτι του κινδύνου

Η Lena Headey υπέγραψε για την συμμετοχή της στο action θρίλερ ‘Gunpowder Milkshake’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Lena Headey (Pride and Prejudice and Zombies, The Purge, 300) αποτελεί πλέον νέα προσθήκη στο επερχόμενο  θρίλερ δράσης Gunpowder Milkshake των Aharon Keshales και Navot Papushado που θα επιμεληθούν και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Ehud Lavski.

Η διάσημη ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στον χώρο του θεάματος λόγω της πολύ ιδιαίτερης μορφής της ‘Cersei Lannister’ που ερμηνεύει στο Game of Thrones. Θα την δούμε λοιπόν να επανέρχεται δριμύτερη και στην μεγάλη οθόνη όπου θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί με την Karen Gillan (Jumanji: Welcome to the Jungle), με το cast να απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από γυναίκες διαφορετικών γενιών.

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται οι Studiocanal και The Picture Company, με τους Andrew Rona και Alex Heineman να συντονίζουν τις σχετικές διαδικασίες.

Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή του Gunpowder Milkshake, ενώ δεν έχει αποκαλυφθεί αν στο εγχείρημα αυτό η Headey θα υποδυθεί τον ρόλο του ‘κακού’ ή του ‘καλού’ της υπόθεσης ή κάτι ενδιάμεσο αυτών.

 

0 comment(s)