Ο συνθέτης του Black Panther στο The Mandalorian 

Ο Ludwig Goransson μπαίνει σε μια ελίτ λέσχη συνθετών

Ο συνθέτης του Black Panther στο The Mandalorian

Λίγες μέρες μετά την πλήρη ανακοίνωση του cast του The Mandalorian, έχουμε περισσότερα νέα από το στρατόπεδο της Disney. Μέσα από το StarWars.com η Lucasfilm ανακοίνωσε τον συνθέτη που θα αναλάβει το soundtrack της πρώτης live-action τηλεοπτικής σειράς του Star Wars στο πρόσωπο του Ludwig Göransson.

Πρόκειται για τον συνθέτη που ανέλαβε τη μουσική του Black Panther με αρκετή επιτυχία, έχοντας εργαστεί επίσης στα soundtracks των Fruitville Station, Creed, Creed II και Venom. O Goransson είπε μερικά λόγια για την ευκαιρία που του δόθηκε:

"Οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν πόσο σουρεαλιστικό είναι να σε καλούν στο σύμπαν του Star Wars. Είμαι βαθύτατα ευγνώμον στον Jon Favreau και τη Disney για αυτή την ευκαιρία αλλά κα ιστον John Williams που ανέβασε τον πήχη τόσο ψηλά με τα εμβληματικά εμβατήριά του, που κανένας ποτέ δεν θα φτάσει. Μέσα στους επόμενςου μήνες ελπίζω να τιμήσω την παράδοση του μουσικού κόσμου του Star Wars και να εκτοξεύσω το Mandalorian σε νέες, αχαρτογράφητες περιοχές. Και θα προσπαθήσω να θυμηθώ πως εδώ δεν υπάρχει η έννοια της προσπάθειας." 

Ο νεαρός συνθέτης γίνεται μέλςο ενός ελιτ κλαμπ συνθετών που περιλαμβάνει -εκτός του θρυλικού Williams- τους Michael Giacchino (Rogue One), John Powel (Solo: A Star Wars Story) και Kevin Kiner (Star Wars: Rebels/ Clone Wars). 

To The Mandalorian θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019 μέσα από το Disney Plus

0 comment(s)

End of content

No more pages to load