Το νέο trailer του Outlaw King καταφτάνει με πολεμικές ιαχές 

Και ο Chris Pine ετοιμάζεται να μπει στην αντάρα της μάχης ως ο ‘Robert the Bruce’

Το νέο trailer του Outlaw King καταφτάνει με πολεμικές ιαχές

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το πολεμικό δράμα περιόδου Outlaw King του David Mackenzie (Hell or High Water) όπου ο Chris Pine οπλίζεται με κουράγιο και γενναιότητα και μας συστήνεται ως ο ηγέτης της Σκωτσέζικης αντίστασης, ‘Robert the Bruce’ έναντι της αγγλικής επικυριαρχίας.

Η ταινία αντλεί υλικό από τα αληθινά τεκταινόμενα που συνδέονται με την παραπάνω ιστορική φυσιογνωμία η οποία συνιστά εθνικό ήρωα της Σκωτίας, έναν πολέμαρχο των μεσαιωνικών χρόνων γνωστό για την καθοριστικής σημασίας προσφορά του στον αγώνα της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας μαζί και με τον William Wallace. Ο ‘Robert the Bruce’ υπήρξε γόνος αριστοκρατικής καταγωγής και Λόρδος του Carrick. Κατέχοντας σημαντική θέση και σε πολιτικά θέματα της χώρας του, δήλωνε το βροντερό παρόν σε εγχειρήματα που σκοπό είχαν να αναχαιτίσουν την αγγλική προέλαση του μονάρχη Εδουάρδου Α’. Η μορφή αυτήν κατάφερε να εξασφαλίσει την στήριξη των συμπατριωτών του, οργανώνοντας στρατό για τις εδαφικές τους διεκδικήσεις ενάντια στην βαρβαρότητα του Άγγλου βασιλιά και του διαδόχου του, του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ο Mackenzie έχει επεξεργαστεί και το σενάριο από κοινού μαζί με τους Bash Doran, James Maclnnes, Mark Bomback, και τον David Harrower.

Το cast συμπληρώνουν οι: Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh, Billy Howle, Tony Curran, Stephen Dillane, James Cosmo, και ο Sam Spruell.

Το Outlaw King θα κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer:

0 comment(s)