Αποκαλύφθηκε ο προσωρινός τίτλος της ταινίας Joker του Todd Phillips 

Δίνει κάποιο στοιχείο για τη κατεύθυνση που θα έχει η πλοκή;

Αποκαλύφθηκε ο προσωρινός τίτλος της ταινίας Joker του Todd Phillips

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Comic Book, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η ταινία του Joker που θα σκηνοθετήσει ο Todd Phillips (The Hangover movies) και στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Joaquin Phoenix, απέκτησε έναν υποψήφιο τίτλο που απομακρύνεται αρκετά από αυτούς που θα περίμενε κανείς.

Η προσωρινή ονομασία που έδωσε η παραγωγή στην origin Joker ταινία είναι Romeo και θα συμπεριληφθεί σε ξέχωρο σύμπαν της DC, πιθανότατα σε αυτό της Elseworlds. Επομένως, δεν θα έχει καμία σχέση με την DCEU ταινία όπου θα παίξει ο Jared Leto τον ορκισμένο εχθρό του Batman. Να σημειωθεί εδώ ότι ακόμη δεν έχει οριστεί επίσημα ο συγκεκριμένος τίτλος που εξάλλου δεν αποκλείεται και να αλλάξει στο μέλλον.

Πάντως, οι διαδικασίες παραγωγής του project πρόκειται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στην Νέα Υόρκη. Οι fans της προσωπικής νέμεσης του ‘Bruce Wayne’ θα έχουν να κάνουν με δύο ξεχωριστές κινηματογραφικές version του διαβόητου ‘Joker’ μιας που γι’ αυτόν θα αποτυπωθούν δύο αφηγήσεις πάνω στο πανί της μεγάλης οθόνης και ήδη η συζήτηση γύρω από το όλο θέμα έχει αρχίζει να φουντώνει.

0 comment(s)