Τα πρώτα στιγμιότυπα από το First Man αποκαλύφθηκαν 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τον Ryan Gosling ως Neil Armstrong

Τα πρώτα στιγμιότυπα από το First Man αποκαλύφθηκαν

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία μέσω του People Magazine τις πρώτες φωτογραφίες του Ryan Gosling ως Neil Armstrong στο νέο βιογραφικό φιλμ του Damien Chazelle με τίτλο First Man.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στο μιούζικαλ La La Land (2016), ο Chazelle (Whiplash) και ο Gosling (Blade Runner 2049) ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους για την κινηματογραφική μεταφορά της βιογραφίας του περίφημου αστροναύτη που επιμελήθηκε ο James Hansen First Man: A Life Of Neil A. Armstrong”. Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ Josh Singer (Spotlight), ενώ την παραγωγή του όλου project αναλαμβάνει η Temple Hill Entertainment.

Θα δούμε λοιπόν, να ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη η ζωή και το έργο του πρώτου ανθρώπου που πάτησε το πόδι του στην Σελήνη με την ιστορική αποστολή του ‘Apollo 11’ το 1969.

Το cast συμπληρώνουν επίσης: η Claire Foy (The Crown) ως η Janet Shearon δηλαδή η πρώτη σύντροφος του Armstrong, ο Corey Stoll (The Strain) ως ο Buzz Aldrin, ο Kyle Chandler (Game Night) ως ο Deke Slayton, ο Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) ως ο Ed White, ο Shea Wigham (Kong: Skull Island) ως ο Gus Grissom, ο Jon Bernthal (The Punisher) ως ο David Scott, ο Brian d’Arcy James (13 Reasons Why) ως ο Joseph A. Walker, ο Pablo Schreiber (Den of Thieves) ως ο Jim Lovell, ο Patrick Fugit (Outcast), ο Cory Michael Smith (Gotham), ο Lukas Haas (The Revenant) και ο Christopher Abbott (The Sinner).

Η πρεμιέρα του First Man έχει οριστεί στις Η.Π.Α. για τις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικές λήψεις:

Gallery

0 comment(s)