Ο Ralph Fiennes είναι σε συζητήσεις για να παίξει στο ‘The Forgiven’ 

Το cast του φιλμ συγκροτούν ήδη οι Rebecca Hall, Mark Strong και ο Saïd Taghmaoui

Ο Ralph Fiennes είναι σε συζητήσεις για να παίξει στο ‘The Forgiven’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η IMR International ανακοίνωσε ότι ο Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel, Schindler’s List) είναι σε διαπραγματεύσεις για την συμμετοχή του στο The Forgiven του John Michael McDonagh (The Guard, Calvary, War on Everyone). Αν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στο φιλμ θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί και με την Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona, Christine), τον Mark Strong (The Imitation Game, Kingsman) και τον Saïd Taghmaoui (Wonder Woman, The Infiltrator).

Το όλο εγχείρημα αποτελεί κινηματογραφική διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Lawrence Osborne, και έχει να κάνει με τον απόηχο ενός ξαφνικού ατυχήματος στη ζωή ενός ζευγαριού από την Αγγλία, των φίλων τους και των τοπικών Μαροκινών, που όλοι συναντιούνται σε μια πολυτελή βίλα στην έρημο εν όψει ενός πάρτι κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο McDonagh θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μαζί με την Elizabeth Eves για λογαριασμό της εταιρείας τους, House of Un-American Activities. Τα γυρίσματα του The Forgiven αναμένεται να ξεκινήσουν αρχές του επόμενου χρόνου στο Μαρόκο.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load