Το πρώτο trailer του "All The Money In The World" 

Ο Ridley Scott επιστρέφει δριμύτερος με ένα δράμα εποχής

Το πρώτο trailer του

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του ανερχόμενου δράματος All The Money In The World, την σκηνοθεσία του οποίου έχει αναλάβει ο Ridley Scott.

Μετά το επιστημονικής φαντασίας φιλμ Alien: Covenant, ο εν λόγω δημιουργός ενδιαφέρεται να εντρυφήσει σε μία πιο ανθρώπινη ιστορία, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και μάλιστα στο χρονικό της απαγωγής του John Paul Getty III (Charlie Plummer) και της μητέρας του (Michelle Williams) αλλά και στην αγωνιώδη προσπάθεια που κατέβαλε ο σύζυγός της (Mark Wahlberg) όσον αφορά τα λύτρα των $17 εκατ. που έπρεπε συγκεντρώσει για να κερδίσει πίσω την ελευθερία τους.

Ο Kevin Spacey, φανερά αλλαγμένος για τις ανάγκες του ρόλου του ως J. Paul Getty, δηλαδή ως ο παππούς του παιδιού, αποδεικνύει και πάλι την απίστευτη ικανότητά του να προσαρμόζει κάθε ρόλο στα μέτρα του.

Το σενάριο του All The Money In The World υπογράφει ο David Scarpa (The Last Castle). Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Olivia Grant, Romain Duris, Charlie Shotwell, Marco Leonardi και ο Timothy Hutton. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 8 Δεκεμβρίου του 2017. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο trailer:

0 comment(s)