Το νέο ντοκιμαντέρ του Oliver Stone θα έχει πρωταγωνιστή τον Putin 

Προσφέροντας μια εναλλακτική πολιτική ματιά στις ΗΠΑ

Το νέο ντοκιμαντέρ του Oliver Stone θα έχει πρωταγωνιστή τον Putin

Ο Oliver Stone έχει αδυναμία στις ταινίες με πολιτική χροιά και το αποδεικνύει με τις JFK, Nixon, W., Looking for Fidel, World Trade Center και Snowden. Τώρα, το νέο του εκπόνημα περιλαμβάνει τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Πρόκειται για τετράωρο ντοκιμαντέρ με την ονομασία The Putin Interviews.

Όπως αποκάλυψε στη Sydney Morning Herald, όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφτηκε τον Πούτιν τέσσερις φορές μέσα σε δυο χρόνια για να του πάρει συνεντεύξεις ως υλικό για τη βιογραφία του Edward Snowden και για το ντοκιμαντέρ του Ukraine on Fire για την κρίση στην Ουκρανία.

Η ταινία δεν είναι τόσο ένα ντοκιμαντέρ όσο μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων. Θα καλύψει την παγκόσμια πολιτική σκηνή με γεγονότα που πάνε πίσω μέχρι και το 2000, τη χρονιά που ο Πούτιν έγινε Πρόεδρος της Ρωσίας. Ανοίγει μια εντελώς διαφορετική οπτική, την οποία εμείς ως Αμερικανοί δεν έχουμε δει.

Το ντοκιμαντέρ The Putin Interviews θα διαρκέσει τέσσερις ώρες συνολικά και θα προβληθεί τμηματικά μέσα σε τέσσερις μέρες στο Showtime, κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

1 comment(s)