Δείτε το Darth Maul: Apprentice, τη νέα επική ταινία Star Wars 

Δύο χρόνια την ετοίμαζε ο Shawn Bu

Δείτε το Darth Maul: Apprentice, τη νέα επική ταινία Star Wars

Στην ταινία του 1999 Star Wars: Episode I – The Phantom Menace εισήχθη ο ιδιαίτερος Sith χαρακτήρας ονόματι Darth Maul. Η εμφάνισή του ήταν σχετικά σύντομη, αφού σκοτώθηκε από τα χέρια του Obi-Wan Kenobi, ήταν αρκετή όμως για να εντυπωσιάσει τους θεατές. Έτσι ο σκηνοθέτης Shawn Bu αποφάσισε να δημιουργήσει ένα fan film με την ονομασία Darth Maul: Apprentice.

Δουλέψαμε απίστευτα σκληρά για σχεδόν 2 χρόνια! Πάντα πιστεύαμε πως ο Darth Maul έπρεπε να έπαιρνε παραπάνω χρόνο εμφάνισης. Έτσι θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ταινία μόνο για αυτόν με τις καλύτερες μάχες με φωτόσπαθο που μπορούσαμε να γυρίσουμε! Η ταινία δε βασίζεται σε βιβλία, κόμιξ κ.α.” δηλώνει στο YouTube page στο οποίο η 17 λεπτών ταινία ήδη μετρά σχεδόν 2 εκατομμύρια views σε 3 ημέρες.

Η ταινία εμφανίζει τον Darth Maul να λαμβάνει εντολή από τον Αυτοκράτορα να προστατέψει τα μυστικά τους και όταν ένα διαστημόπλοιο με Jedis προσγειώνεται στον πλανήτη του, η αποστολή του είναι να τους καταστρέψει, προσφέροντάς μας μια επική lightsaber μάχη. Τον Darth Maul υποδύεται ο Ben Schamma και τη χορογραφία της μάχης ανέλαβε ο Vi-Dan Tran. Απολαύστε την ταινία παρακάτω.

12 comment(s)