Ίσως το πιο παράξενο giveaway μας...

Κερδίστε ένα χειροποίητο, πύλινο αγαλματίδιο του Limbo
28 Απριλίου 2017 12:28
Ίσως το πιο παράξενο giveaway μας...

Νικητής διαγωνισμού: Little Red Riding Hood (YouTube username)

Ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω pm στο YouTube, μιας και εμείς δε μπορούμε να το κάνουμε αφού έχει απενεργοποιημένη την αποδοχή μηνυμάτων. Εφόσον γίνει η ταυτοποίηση, θα προχωρήσουμε στην αποστολή του δέματος. Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι και την Κυριακή 14/5, θα επιλέξουμε εκ νέου νικητή.

____________________________

Τα βιντεοπαιχνίδια δεν είναι μόνο ένα μέσο ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αλλά κάτι πολύ πιο βαθύ, τουλάχιστον για ένα μέρος του κοινού που ασχολείται μαζί τους. Μέσω των ψηφιακών αυτών κόσμων, υφίσταται και έκφραση τέχνης, είτε άμεσα, είτε έμμεσα συνδεδεμένης. Καλλιτεχνικά ανήσυχοι άνθρωποι χτίζουν όλο αυτό το πανέμορφο και ιδιαίτερο οικοδόμημα. Τα βιντεοπαιχνίδια όμως αποτελούν και έμπνευση για άλλες, πιο καθιερωμένες τέχνες και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Σήμερα θα γνωρίσουμε τον Βασίλη Παπατσαρούχα, έναν καλλιτέχνη που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της τέχνης και λατρεύει τα βιντεοπαιχνίδια, από τα οποία αντλεί μέρος της έμπνευσής του. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Βασίλης δημιουργεί γλυπτά τα οποία αφορούν ψηφιακούς ήρωες. Στο βίντεο που συνοδεύει το παρόν άρθρο, βλέπετε το πιο πρόσφατο δημιούργημα του Βασίλη. Πρόκειται για το μικρό αγόρι του αριστουργηματικού LIMBO. Το αγαλματίδιο είναι κατασκευασμένο από πολυμερικό πηλό, έχει ύφος περίπου 20 εκατοστά και φυσικά είναι βαμμένο με το χέρι.

Εμείς φτιάξαμε αυτό το βίντεο για δύο λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος είναι για να γνωρίσετε το έργο του Βασίλη. Ρίξτε μια εδώ και θα καταλάβετε ακριβώς για τι καλλιτέχνη μιλάμε και δεύτερον γιατί ο Βασίλης ετοίμασε ένα LIMBO αγαλματίδιο για εμάς και ένα για να το χαρίσουμε σε εσάς, το κοινό των Unboxholics. Τονίζουμε, πως αυτές οι δουλειές χρειάζονται πολύ χρόνο και κόπο και σίγουρα δεν κοστολογούνται λίγο, οπότε το δώρο είναι πραγματικά πολύ καλό. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να είστε subscribers στο κανάλι των Unboxholics αλλά και στο κανάλι του Βασίλη το οποίο θα βρείτε στην περιγραφή, καθώς και να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε όλα μας τα social media και φυσικά στο Unboxholics.com, σε περίπου 10 ημέρες από την ημέρα δημοσίευσης του παρόντος άρθρου.

Μέσα στον κυκεώνα επιθέσεων προς την κακή επιρροή των βιντεοπαιχνιδιών, είναι απίστευτα ελπιδοφόρο το γεγονός ότι κάποιοι αναδεικνύουν το λόγο για τον οποίο τα λατρεύουμε.