GIGA-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! 

Δώρα χιλιάδων ευρώ, διώχνουν το 2015!

GIGA-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μετά από σχεδόν 15.000 συμμετοχές (!) στο YouTube και σχεδόν 5000 συμμετοχές εδώ στο Unboxholics.com, ο μεγάλος Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός των Unboxholics, με τα δεκάδες δώρα, χιλιάδων ευρώ, έφτασε στο τέλος του. Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ωστόσο ζητούμε και την κατανόηση για το γεγονός ότι η κλήρωση ανάμεσα σε 15.000+ συμμετέχοντες, δεν είναι και η ευκολότερη διαδικασία. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν! Παρακάτω θα βρείτε τη λίστα με τα YouTube usernames των νικητών, σε αλφαβητική σειρά:

alexei sikiriskis
Anastasis Vouklaris
Angelos Bryant
Anna Thanasa
Argiris Papadopoulos
Blerim Konstantinou
Captain MiT
DaGGeRoN
Darkaholic Saiko
Dim Chris
Dimosthenis Stamatiou
Efi Kapa
EggyMonster49
fournaris20vt
Giannis Andr
iHacker007
James Filintas
James Kraz
Jerry Agr
Katerina Kag
Kostas Ntouvas
Limbo Guru
Maria Fotopoulou
Minas Dim
Paokara Trelenome
Petros Klazidis
Petros Petridis
Power Gamer
Sotos Andreadis
spiros p
Spyros YT
Takis Pap
TheKostasTV
theodoro89
ValentinaKpopmsc
Vasilis Pedaris
Xrysa Koka
Ακης καρακατσανης
Γιάννης Βασιλόπουλος
θεοφάνης Ρώτας
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΣ
Ιωάννης Αμανατίδης
Κωνσταντίνος Καρυπίδης
Μόρφω Παπαδοπούλου
Μπομπότης Αντώνης
Ολυμπία Αναστασάκη
Παναγιώτα Απογάκη
Πέτρος Παπαστράτου

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ:

- Έχουμε ήδη αποστείλει προσωπικά μήνυμα (pm) στον Google λογαριασμό των νικητών. Για να βρείτε το μήνυμα, πρέπει να κάνετε log in με τον Google λογαριασμό σας (gmail), να επισκεφτείτε τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού στο YouTube και έπειτα να βρείτε την κατηγορία Μηνύματα (Messages). Ενδεχομένως να έχει έρθει και email στο Gmail σας.

- ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολλοί από τους νικητές έχουν κλειστή τη δημόσια προβολή των λογαριασμών τους (Privacy Settings), με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αποστείλουμε προσωπικό μήνυμα. Αυτοί οι λογαριασμοί θα πρέπει, μέσω των ρυθμίσεων στην πλατφόρμα του YouTube, να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα παραλαβής προσωπικών μηνυμάτων από άλλους χρήστες στο YouTube και, έπειτα, να επικοινωνήσουν με τους Unboxholics. Για να στείλετε μήνυμα στους Unboxholics, πηγαίνετε στο κανάλι μας στο YouTube, έπειτα στην κατηγορία About (Σχετικά) και τέλος στην επιλογή Send Message (Αποστολή Μηνύματος). Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα usernames σας, διότι θα γίνει επαλήθευση μέσω του URL του νικητήριου λογαριασμού. Αν βλέπετε το username σας στην παραπάνω λίστα και δεν έχετε λάβει ακόμη κάποιο μήνυμα στο YouTube, σημαίνει ότι ο λογαριασμός είναι ιδιωτικός και πως πρέπει να τον ανοίξετε (τουλάχιστον προσωρινά) για τη συννενόηση.

- Αν δεν μπορείτε να για κάποιον λόγο να ανοίξετε τις ιδιωτικές ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, τότε μπορείτε να στείλετε μήνυμα απευθείας στους Unboxholics. Αφού γίνει η επαλήθευση μέσω URL, θα ενημερωθείτε για τη συνέχεια.

- Όλοι οι νικητές θα πρέπει να απαντήσουν στο μήνυμα των Unboxholics ή να αποστείλουν μήνυμα στους Unboxholics, μέχρι την Κυριακή 31 Ιανουρίου 2016 και ώρα 23:59. Αν κάποιος εκ των νικητών δεν επικοινωνήσει, θα επιλέξουμε νέο νικητή.

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιο δώρο, την αποστολή των δεμάτων κ.α. αναγράφονται ήδη στα pms που έχετε λάβει ή θα λάβετε.

Ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια συμμετοχή σας! Τα καλύτερα, έρχονται...

_________________________________________________________

Θέλουμε να διώξουμε το 2015, το οποίο ομολουγουμένως είχε τα...θεματάκια του για τους Έλληνες, με έναν γιγαντιαίο διαγωνισμό. Έτσι, ζητήσαμε από τις εταιρίες να συνδράμουν και το έκαναν. Πρόκειται για τον πρωτοχρονιάτικο διαγωνισμό των Unboxholics στον οποίο χαρίζουμε σε εσάς προϊόντα gaming και τεχνολογίας, αξίας χιλιάδων ευρώ. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, ωστόσο παρακάτω θα βρείτε τα δύο πολύ απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε μέρος. Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και ένα βίντεο στο οποίο μπορείτε να δείτε τα δώρα αναλυτικά.

Αναλυτικά η λίστα των δώρων ανά εταιρία έχει ως εξής:

Γερμανός Αριδαίας

1x Samsung Galaxy S6 32GB White

 

APC

1x Smart-UPS C 1000/1500 VA

1x Battery Backup 700 VA

2x Surge Protector USB (PM5U + PM6U)

5x Powerbanks 3000mAh

1x Powerbank 5000mAh

1x Powerbank 10000mAh

 

ΑΜΥ

1x Plantronics RIG-500HS headset (PS4)

1x Roccat Kova+ mouse

1x Roccat Sense Desert Strike mousepad

2x SpeedLink Thunderstrike Gamepad USB

2x SpeedLink Torid Wireless Gamepad

5x SpeedLink Maia Stereo Headset

 

CoolerMaster Hellas

5x Trigger-Z μηχανικά πληκτρολόγια

 

Seven Spots

3x Δωροεπιταγές αξίας €50 έκαστη

10x Headphone Zeroground HD-2000G HIRATE

 

Zegetron

2x Razer Kraken Pro

1x Mortal Kombat X (PS4)

1x Batman Arkham Knight (PS4)

2x Football Manager 2016 (Digital Copy)

 

Τι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε τα δώρα;

Απλά κάντε εγγραφή (subscribe) στο YouTube Channel των Unboxholics και αφήστε ένα σχόλιο στο πεδίο των σχολίων στο βίντεο του YouTube. Όσοι αφήσετε σχόλιο και στο παρόν άρθρο, μαζί με το δώρο σας, θα παραλάβετε ένα bonus δώρο, μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας!

Σημαντικές πληροφορίες

- Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2016, με τους νικητές να ανακοινώνονται εντός των επόμενων 48 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού, αποκλειστικά στο Unboxholics.com και συγκεκριμένα στο παρόν άρθρο.
- Τα δώρα των νικητών αποστέλλονται με Courier, με τα κόστη των μεταφορικών να επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
- Οι Unboxholics δε θα σας στείλουν κανένα προσωπικό μήνυμα πριν τη λήξη του διαγωνισμού, ούτε θα σας ζητήσουν επιπλέον βήματα. Αν λάβετε κάποιο μήνυμα οπουδήποτε, ενημερώστε μας ή απλά αγνοήστε το.

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

Τα καλύτερα, έρχονται!

4533 comment(s)