Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: BOOTMGR Not Found // Oparating System not found

BOOTMGR Not Found // Oparating System not found 2 years 5 months ago #1

  • MitsuYoshi
  • MitsuYoshi's Avatar
  • Offline
  • Add-to-carter
  • Posts: 33
  • Thank you received: 2
Την ωρα που ξεκινησα τη διαδικασια θα ελεγα καλο μεσημερι. Τωρα ομως θα σας πω καλημερα... Ηρθε στα χερια μου ενα Vaio SV1511D1EW χωρις σκληρο/ssd και ειπα αφου ειχα ηδη εναν extra ssd με win7 64bit cloned απο το main pc να το κουμπωσω πανω και μετα να κανω αν χρειαστει ενα clean install. Στην αρχη μου πεταγε bsod στο Windows loading screen με error οτι πρεπει να τσεκαρω για ιους κλπ. Bootαρωντας στο Rescue Mode του BitDefender δεν εδειξε να λυνει κατι. Επειτα και μετα απο πολλες ωρες προσπαθειων και συνδυασμων ειπα να κανω ενα clean install απο το main pc στον ssd, Στο main bootαρε κανονικα αλλα στο λαπτοπ ελεγε "Operating system not found". Πλεον (και για αγνωστο λογο) δινει error "BOOTMGR Not Found. Press Ctrl+Alt+Del to restart". Ακομα χειροτερα δηλαδη. Προσπαθω ποση ωρα να βρω τροπο για να ξεκλειδωσω το BIOS (InsydeH2O rev 3.7) για να δωσω legacy boot και οχι UEFI αλλα δεν ξεκλειδωνει ποτε. Επισης εχω δοκιμασει να κανω boot απο optical drive ειτε με Windows Installation Cd, ειτε με Recovery DVD απο παλιοτερο Install στο main pc και απλα τα παρακαμπτει και προσπαθει να bootαρει απο τον ssd. Β Ο Η Θ Ε Ι Α!!
The administrator has disabled public write access.

BOOTMGR Not Found // Oparating System not foundΘα 2 years 5 months ago #2

  • makisgr
  • makisgr's Avatar
  • Offline
  • Payment receiver
  • Posts: 171
  • Thank you received: 30
Θα χρειαστέι να αφερέσεις το OS απο τον SSD και να το κανεις clean install στο laptop
Video Games Fan!!
XDA-Developer
www.twitter.com/Makisgramenos
The administrator has disabled public write access.

BOOTMGR Not Found // Oparating System not foundΘα 2 years 5 months ago #3

  • MitsuYoshi
  • MitsuYoshi's Avatar
  • Offline
  • Add-to-carter
  • Posts: 33
  • Thank you received: 2
Οπως ειπα οταν πηγαινα να κανω boot απο cd δεν ανταποκρινοτανε σε τιποτα. Αφου αδειασα τον ssd πληρως παλι δεν γινοτανε τιποτα. Εκαψα με το rufus ενα stickακι με τα 7αρια και bootαρε κανονικα. Δεν εχω καμια ιδεα γιατι το ενα δουλεψε ενω το αλλο οχι :)
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum