Πουλάω το Xbox 360 μου και γενικά όλη μου την συλλογή παιχνιδιών και περιφερειακών για να μαζέψω λεφτά για αγορά Xbox One.
Όλα δουλεύουν ρολόι!
Η κονσόλα είναι σχετικά καινούργια (είχα το προηγούμενο Phat μοντέλο αλλά μου έβγαλε RROD οπότε αναγκάστηκα να πάρω την Slim έκδοση πριν περίπου έναν χρόνο). Να
τονίσω πως έχω αλλάξει (hackarει) το Firmware του dvd drive της κονσόλας (LT+ 3.0) και μπορεί να παίζει ISOs παιχνιδιών γραμμένα σε dual layer από το PC σας. Επίσης πάρα πολλά από αυτά (ακόμα και καινούργιας κωδικοποίησης XGD3) τα έχω παίξει και online στο xbox live χωρίς κίνδυνο ban καθώς τα έχω γράψει με ειδικό iHas burner (ωστόσο αν θέλετε να γράψετε και εσείς δικά σας ISOs για offline mode μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε burner - σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε και iHas burner επικοινωνήστε μαζί μου)
Επειδή ίσως να μην υπάρχει ζήτηση για όλα αυτά που δίνω, σκέφτομαι να τα χωρίσω στα παρακάτω bundles:
Αρχική Επιλογή: Η Κονσόλα μαζί με τα 3 πληκτρολόγια + όλα τα παρακάτω παιχνίδια
1. Assassins Creed I
2. Assassins Creed III
3. Batman Arkham Asylum
4. Battlefield 3
5. Battlefield 4
6. Bayonetta
7. Bioshock
8. Bioshock 2
9. Blaz Blue: Calamity Trigger
10. Blur
11. Borderlands 2
12. Call of Duty: Advanced Warfare
13. Call Of Duty: Modern Warfare 2
14. Call Of Juarez
15. Catherine
16. Dead Island
17. Dead or Alive: Ultimate
18. Destiny
19. Diablo III
20. Dragon’s Dogma
21. Enchanted Arms
22. Enslaved
23. Eternal Sonata
24. Fallout 3
25. Far Cry 4
26. Farcry 3
27. Final Fantasy XIII
28. Final Fantasy XIII-2
29. Final Fantasy: Lightning Returns
30. Forza Horizon
31. Fuse
32. GTA V
33. Halo 3
34. Halo 4
35. Halo ODST
36. Halo Reach
37. Halo Wars
38. Injustice: Gods Among Us
39. Left 4 Dead 2
40. Lolipop Chainsaw
41. Lost Odyssey
42. Mafia II
43. Mass Effect
44. Mass Effect 2
45. Mirrors Edge
46. Mortal Kombat
47. NBA 2k11
48. Need for Speed: Most Wanted
49. Phantasy Star Universe
50. Portal 2
51. Pro Evolution Soccer 2010
52. Project Sylpheed
53. Remember Me
54. Resident Evil 5
55. Resident Evil 6
56. Resident Evil Revelations
57. Resident Evil: Operation Raccoon City
58. Resonance of Fate
59. Sacred 2
60. Sniper Elite V2
61. Soul Calibur 5
62. South Park: The Stick Of Truth
63. Star Ocean: The Last Hope
64. Street Fighter 4
65. Tales Of Vesperia
66. The Last Remnant
67. Titanfall
68. Transformers: War for Cybertron
69. Watch Dogs
70. XCOM: Enemy Unknown
71. Zone of the Enders (HD Collection)
Τιμή: 160€ Αρχική Επιλογή + Rock Band: Η Κονσόλα μαζί με τα 3 πληκτρολόγια + όλα τα περιφερειακά (drums, 2 κιθάρες, μικρόφωνο) από rockband + όλα τα αρχικά παιχνίδια (βλ. πάνω) + τα παρακάτω παιχνίδια είδους rock band - guitar hero:
72. Guitar Hero 5
73. Guitar Hero: Metallica
74. Guitar Hero: Warriors Of Rock
75. Rock Band 2
76. Rock Band 3
77. Rock Band: Greenday
78. Rock Band: Lego
Τιμή: 270€ Αρχική Επιλογή + Rock Band + Kinect games: Η Κονσόλα μαζί με τα 3 πληκτρολόγια + όλα τα περιφερειακά (drums, 2 κιθάρες, μικρόφωνο) από rockband + όλα τα αρχικά παιχνίδια (βλ. πάνω) +όλα τα παιχνίδια είδους rock band - guitar hero + τα παρακάτω παιχνίδια για το kinect:
79. Dance Central
80. Dance Central 2
81. Dance Central 3
82. Kinect Motion Sports
83. Kinect Sports
84. Kinect Sports Season 2
85. Kinect Sports: Island Freedom
86. Kinect Star Wars
Τιμή: 275€
(Δυστυχώς πούλησα το Kinect πριν αρκετό καιρό και απλά μου έχουν μείνει αυτά τα games. Αν κάποιος θέλει να πάρει μόνο την κονσόλα και αυτά τα παιχνίδια ας επικοινωνήσει να το μιλήσουμε)
Η κονσόλα έρχεται στο κουτί της και περιλαμβάνει καλώδιο ρεύματος και καλώδιο scart. Ο αρχικός σκληρός της ήταν 4gb αλλά τον άλλαξα με έναν 20gb. Εάν επιθυμείτε HDMI καλώδιο μπορώ να σας δώσω τo δικό μου +5€ σε ότι επιλέξετε (εγώ το πήρα 10€). Μαζί με τα 3 πληκτρολόγια έρχεται και ένας φορτιστής με rechargable μπαταρίες (για 1 χειριστήριο).
Περισσότερες Φωτογραφίες:
Για ότι απορίες η προτάσεις έχετε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου (θα προσπαθήσω να είμαι αρκετά reachable αυτές τις μέρες)
Είμαι από Θεσσαλονίκη οπότε δεν υπάρχουν μεταφορικά για οποίον είναι από Θεσσαλονίκη. Για τους υπόλοιπους αναλόγως τι θέλετε να πάρετε θα υπολογιστούν ανάλογα μεταφορικά (αλλά δεν πιστεύω να βγουν παραπάνω από 10-20€)
PS. Δεκτή και η ανταλλαγή με xbox one