Έπιασα χθες βράδυ στα χέρια μου το παιχνίδι (η στάνταρ έκδοση για PS4 και PS5) και περιχαρής το έβαλα στο PS4. Install και update, κατέληξα να το ξεκινήσω κάνα τρίωρο μετά. Τι ξενέρωμα ήταν αυτό που έφαγα! Δεν καταλαβαίνω, τόσο άθλια γραφικά από τη μία (μου θύμισε PS2 και δεν υπερβάλω) και τόσο απαράδεκτες φωνές από την άλλη (πιο νια-νια φωνή για τον Έιβορ δύσκολα θα έβρισκαν), τι προσπαθεί να κάνει η Ubisoft; Γιατί αν αυτό το πράμα είναι η είσοδός της στη νέα γενιά τότε ή μας θεωρεί εντελώς χάπατα, ή κάπου έχουν χάσει τη μπάλα. Το έβαλα πάλι σήμερα αλλά δεν άντεξα περισσότερο από καμιά ώρα, είναι αποκρουστικό να βλέπεις χέρια να εξαφανίζονται σε τοίχους, μαλλιά και ρούχα ακίνητα και πλακέ, χόρτα επίσης ακίνητα, τρισάθλιο φωτισμό (δοκίμασα κάθε συνδυασμό στις ρυθμίσεις της τηλεόρασής μου, απενεργοποίησα και το HDR μήπως και στρώσει λίγο, μάταια, η 65άρα 4κ μου μαρτυράει κάθε φάουλ), ακόμα χειρότερα χρώματα, απαθή πρόσωπα ότι κι αν γίνεται, κλπ, κλπ, κλπ, ο ορισμός του ξενερώματος λέμε. Κρίμα ρε Ubi, είμαι φαν σου εδώ και χρόνια και προσπαθώ να κάνω πως δεν καταλαβαίνω ότι με θεωρείς μ@λ@κα που σε εμπιστεύομαι και παίζω τα παιχνίδια σου, αυτή τη φορά όμως το πήγες σ' άλλο επίπεδο απαξίωσης. Οπότε από μένα άπειρες ευχές για πολύ σεξ και άντε γεια...
Υ.Γ.: Φίλη μου που το έχει κάψει πάνω από 250 ώρες μου είπε πως μπορεί να μη βλέπεται αλλά τουλάχιστον -λέει- έχει ωραίο στόρι. Δεν ξέρω αν καταφέρω να το συνεχίσω για να δω αν έχει δίκιο.