Υπάρχουν δύο εκδοχές, νομίζω. Είτε περνάς φάση που απλά θες να ξεχαστείς λίγο για να επανέλθει η όρεξη σου είτε έχεις αρχίσει να χάνεις την όρεξη σου γενικά για games (αυτό είναι αρκετά τραβηγμένο και δύσκολο να συμβαίνει, αλλά πρέπει να το έχεις υπόψη σου σαν περίπτωση). Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις. Κάνε ότι σου αρέσει, εγώ συνήθως όταν το παθαίνω αυτό, ασχολούμαι με κάποια σειρά/anime ή με το να αποσυναρμολογήσω κάποια παλιά ηλεκτρική συσκευή - το παλιό μου laptop ή ένα χαλασμένο κινητό (με κάτι πιο πρακτικό, δηλαδή) μέχρι να μου ξαναέρθει όρεξη. Δεν θα έλεγα πως χρειάζεται να "πιεστείς", με την έννοια του να προσπαθήσεις να έχεις όρεξη. Ασχολήσου με κάποιο hobby σου ή βρες ένα καινούριο. Αν θες να σχετίζεται με το gaming, μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα indie games, τελείως διαφορετικά με αυτά που έπαιζες ως τώρα. Το
έχει πολύ πράμα.
ConstantinosRed wrote: Χμμ αυτό που λες το παθαίνω και εγώ κατά διαστήματα...Προσπαθώ όταν πιάνω ένα παιχνίδι να το τελειώσω πριν πάω σε άλλο αλλά έχω αρκετά που περιμένουν να παιχτούν και κάνω το λάθος μερικές φορές να αρχίσω 2 και 3 παιχνίδια ταυτόχρονα και στο τέλος μπορεί να μην τερματίσω και κανένα..Τώρα τελευταία το περιόρισα κάπως αυτό.....
Και εγώ το κάνω αυτό. Ειδικά αυτό το καλοκαίρι που "ξεσαλώνω" πριν το γολγοθά που λέγεται πανελλήνιες. Δεν μπορώ να παίζω το ίδιο το game επί 3 ώρες, οπότε συνήθως ασχολούμαι 1-2 ώρες και μετά κάνω διάλειμμα surfάρωντας και συνεχίζω με ένα άλλο. Σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο, αλλά αυτή τη στιγμή έχω σκοπό να περάσω καλά και όχι να τερματίσω ένα game.