GrayFox46 wrote: Εξαιρετικό το Wargroove όντως. Και έχει ωραίο extra περιεχόμενο για μετα το campaign. Χρειαζόμαστε ένα Advance Wars. Σκέψου τι μπορούν να βγάλουν τώρα αν συγκρίνεις τo Fire Emblem του DS με τo FE του Switch.
Για το into the breach έχει κάποιος γνώμη να μας πει?
Ναι, για μένα είναι εξαιρετικό.
40κάτι ώρες λέει το steam, ενώ θεωρητικά το τερματίζεις και στις 5, δηλαδή δεν υπάρχει καινούριο περιεχόμενο μετά το 1ο run με εξαίρεση τα καινούρια mechs που ξεκλειδώνονται τα οποία αλλάζουν κατά πολύ την στρατηγική σου και τον τρόπο προσέγγισης της κάθε μάχης.
Μου θύμισε αρκετά το Invisible Inc. το οποίο έχω επίσης λιώσει
Επίσης μου θύμισε πολύ σκάκι. (Έχεις όλο το info μπροστά σου και πρέπει να διαλέξεις την πιο αποδοτική κίνηση)
Ο παράγοντας της τύχης είναι αρκετά περιορισμένος μέχρι το σημείο που κρατάει το ενδιαφέρον και την αγωνία του και δεν ένιωσα ότι ήταν άδικο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι τους, το FTL, το οποίο ήταν κανονικές ζαριές σε πάρα πολλά σημεία και μπορούσες να χάσεις όλο το run αν ήσουν αρκετά άτυχος.
Στο Into the Breach δεν το ένιωσα ποτέ αυτό.
Από ένα σημείο και μετά, αν μάθεις την λογική του, μπορείς να νικάς σε όλα τα runs και ακόμα και τότε υπάρχει ενδιαφέρον να συνεχίσεις να παίζεις για highscores, να φτιάξεις τα δικά του class κλπ.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!