Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Skylake Λύγισμα σε CPU

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #1

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
Καλησπερα

Εδω και πολυ καιρο κανω ερευνα για καινουργειο mobo cpu και ram...το εψαχνα πολυ καιρο και κατεληξα σε i5 6500 + msi b150m mortar + 8gb corsair 2400mhz ram....αλλα σημερα ετσι οπως εψαχνα σε διαφορα sites για τους skylakes ειδα σε πολλες σελιδες λεγανε πως λυγίζουν απο after market ψυκτρα λογο πιεσης :Pκαι θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να λυγιζει ο cpu απο την στοκ ψυκτρα...και αν τυχει και λυγισει το καλυπτει η εγγυηση ?

Ευχαριστώ
Last Edit: 2 years 1 month ago by Sackboy1919.
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #2

  • tesco
  • tesco's Avatar
  • Offline
  • Courier
  • Posts: 1430
  • Thank you received: 370
Καλησπερα,

Δεν θα εχεις θεμα αν δεν την σφιξεις μεχρι να κλαταρει η βιδα.Με προσοχη πιστευω θα εισαι οκ.Οι stock ψυχτρες εχουν κλιπακια.Οσον αφορα το build σου,αν εχεις ATX κουτι,να ξερεις θα ειναι ασχημο πολυ στο ματι το εσωτερικο του κουτιου σου.Δευτερον,corsair μνημες δεν θα εβαζα σε δικο μου build skylake για αρχη.Υπαρχουν μερικες ασυμβατοτητες bugs/issues.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Sackboy1919

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #3

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
1) Το κακο ειναι οτι εχω το zalman z3 :Pοντως θα φενεται μικρη η mobo αλλα πιστευω οτι ειναι οτι καλύτερο στην τιμη της.
τι μνημες να βαλω μεχρι 60?? βρηκα κατι g.skill και kingstone hyperx :P
2) αυτα τα κλιπάκια δν θελουνε πιεση για να μπουνε :P??? [θελω να πω οτι ισως ειναι σφυκτα :P]
3) αν τυχει και λυγισει η εγγυηση καλυπτει το προιν σε τετοια περιπτωση ???
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #4

  • tesco
  • tesco's Avatar
  • Offline
  • Courier
  • Posts: 1430
  • Thank you received: 370
Οτι νομιζεις για την μητρικη,δεν μπορω να σου αλλαξω την γνωμη.Το θεμα ειναι εσυ μετα μην μετανοιωσεις.
Παρε αυτην εδω

www.skroutz.gr/s/7299979/Kingston-HyperX...Hz-HX426C15FB-8.html
Πιο μετα αν πας σε 16,παιρνεις αλλο 1 τετοιο ιδιο.
Αν το πας σε κανενα μπακαλομαγαζο,θα σου πουν οτι το χαλασες.Η Intel,κατα 90% θα στην δεχθει την εγγυηση.Για να λυγισει το cap απο πανω,θα πρεπει να ασκησεις τρομερη πιεση νομιζω.Με την stock δεν θα εχεις θεμα,αλλα ουτε με την aftermarket αν το κανεις σιγα σιγα.
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #5

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
τι ενοεις αν το παω σε μπακαλομαγαζο???αν το παω σε τεχνικο :P??? Γιατι εγω λεω για το καταστημα που θα αγορασω το psu :P[λογικα eshop]
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #6

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
cpu*
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #7

  • tesco
  • tesco's Avatar
  • Offline
  • Courier
  • Posts: 1430
  • Thank you received: 370
Ποιο psu φιλε; Νομιζω τα εχεις μπερδεψει.
Μπακαλομαγαζο εννοω μαγαζια γειτονικα που δεν ειναι γνωστα που πουλανε hardware.Αν και,σε μεγαλο καταστημα να το πας (P.x eshop/plaisio) θα πουν οτι το λυγισες εσυ και δεν σε καλυπτει καμια εγγυηση.
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #8

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
[Sorry για το psu.]
Αν ειναι ετσι θα τον παρω απο vision studio...Μιτρικη εσυ ποια θα εβαζες ? ααα και με τις ram. δεν θα ηταν καλυτερα να εβαζα 2χ4gb?
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #9

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
budget για mobo μεχρι 100
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #10

  • tesco
  • tesco's Avatar
  • Offline
  • Courier
  • Posts: 1430
  • Thank you received: 370
www.skroutz.gr/s/7847660/Gigabyte-B150-HD3P-rev-1-0.html
www.skroutz.gr/s/7496418/Asrock-Z170-Pro4-D3.html με 15 παραπανω πας εδω,μηπως θελησεις να τον ανεβασεις στο μελλον αν θα σε αφηνει ακομα η Intel.
www.skroutz.gr/s/6197920/G-Skill-Ripjaws...4-2400C15D-8GRR.html

Δεν προκειται να δεις τρομερες διαφορες με dual channel.
Οσον αφορα τα μαγαζια,μην νομιζεις οτι το vision studio ειναι καλυτερο.Ο επεξεργαστης δεν θα λυγισει τοσο απλα,μην σε πιανει πανικος..
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Sackboy1919

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #11

  • Sackboy1919
  • Sackboy1919's Avatar
  • Offline
  • Wishlister
  • Posts: 20
prntscr.com/9pdje3 απο που να τον παρω ο.Ο
Επισης κατι ασχετο.υπαρχει τροπος να κανω raid 0 σε ssd 850 evo χωρις να χασω το trim ?
The administrator has disabled public write access.

Skylake Λύγισμα σε CPU 2 years 1 month ago #12

  • tesco
  • tesco's Avatar
  • Offline
  • Courier
  • Posts: 1430
  • Thank you received: 370
Παρτον απο το μαγαζι που πιστευεις οτι ειναι πιο καλο για σενα.Αν εισαι βορεια ελλαδα κοιτα e-shop/vision.Η τιμη ειναι ιδια σε αυτα τα 2 μαγαζια.Αν εισαι αθηνα,κοιτα e-shop.Μην φοβασαι για την εγγυηση.Οσον αφορα το trim,νομιζω εβγαλε η Intel driver προσφατα πριν κανενα μηνα που το υποστηριζει σε raid0
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: Sackboy1919
  • Page:
  • 1
  • 2
Powered by Kunena Forum