Misha wrote: Αλλο το setting παιδια ....
Πχ εγω δεν ηθελα ουτε μελλοντικο ουτε παρελθοντικο...
Ηθελα ενα τωρινης εποχης...
Αυτο ειναι γουστα..
Απλα νομιζω ειναι η μοναδικη σειρα που αλλαζει setting πετυχημενα κιολας...
Επισης σκεψου οπως ανεφερα πιο πανω πολυ πετυχημενα παιχνιδια που διαδραματιζονται στο μελλον(και δυστηχως απο αποψης ιδεων ειναι στεγνα) οπως halo gears of war killzone....
Δεν καταλαβαινω εκει γιατι οι ιδιοι ανθρωποι που παραπονιουνται δεν παραπονιουνται εκει...για εκεινα τα παιχνιδια...
Εγω πχ το advanced warfare και το black ops 3 ειναι τα μονα που εχω παιξει λιγο..φανταδου δεν μπηκα καν prestige σε αντιθεση με ολα τα προηγουμενα απο το 4 που το εφτασα στο prestige 10.....
Και πανω κατω το ιδιο ισχυει και για το bf....
To bf3 τοχα και για πσ3 και για 360 και εφτασα 100λεβελ...
Στο 4 ειμαι καμια 70 ακομη...και πιο χαλια ακπμη στο hardline...
Και ο λογος ειναι απλος..ειναι ολοιδια με το 3...ειδικα το 4 ειναι reskin(η μεγαλυτερη απατεωνια) δεν εχουν τιποτα καινουριο να σου προσφερουν περαν απο χαρτες...
Σε σχεση με το θεμα της πραγματικοτητας οντως απεχει προκειμενου να ναι διασκεδαστικο οπως ειπες, αλλα αν θελεις να παιξεις κατι πραγματικο παιξε Verdun. Ειπες οτι δεν εχεις παιξει τα τελευταια δυο CoD πολυ... Στο AW ειμαι Grand Maste Prestige (Prseige 25 αν θυμαμαι καλα) και στο BO3 (στο ετος 265 διαδραματιζεται) μετα απο 270 ωρες (μονο για το multi μιλαω) ειμαι Prestige Master lvl 170, ενω τα αλλα shouters που αναφερεις δεν τα εχω αγγιξει (μπορει να κανω μεγαλο λαθος που δεν τα παιζω). Αρα παραπονιεμαι για τα παιχνιδια που εχω παιξει και εχω αγαπησει. Λες οτι τα CoD αλλαζουν πετυχημενα setting... Περυσι παντως δεν νομιζω να αλλαξε πετυχημενα setting, ενω φετος το παιχνιδι ειναι καλο αλλα οχι αυτο που ηθελε το 70% του community και του χρονο πανε ακομα περισσοτερο στο μελλον. Ελπιζω να ναι καλο το gameplay γιατι αλλιως βλεπω τις πωλησεις να πεφτουν.
ΥΓ. Δεν λεω οτι τα BF δεν κανουν λαθη (γενικως τα launch τους ειναι πολυ ασχημα), αλλα η DICE ακουει τους fans.