Διάκριση για το LG G5 ως το καλύτερο κινητό τηλέφωνο 

Στα GSMA Global Mobile Awards

Διάκριση για το LG G5 ως το καλύτερο κινητό τηλέφωνο

Με το τέλος του MWC 2016 απονεμήθηκαν και τα βραβεία της διοργάνωσης. Το LG G5 και οι “Friends” του απέσπασαν πάνω από 30 βραβεία, με το ίδιο το G5 να ξεχωρίζει για το modular σχεδιασμό και να αποσπά τον τίτλο του καλύτερου smartphone στα φετινά GSMA Global Mobile Awards. Περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2016 Η LG Electronics (LG) συγκέντρωσε συνολικά 33 βραβεία στο Mobile World Congress (MWC) 2016 συμπεριλαμβανομένης της τιμητικής βράβευσης της εκδήλωσης, Best Mobile Handsets & Devices Award, εξασφαλίζοντας τo κύρος ως την εταιρεία που τιμήθηκε περισσότερο στην εκδήλωση. Τη νίκη υπογράμμισε ο Modular σχεδιασμός της ναυαρχίδας της LG, το LG G5 & Friends, αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία είναι στην πρώτη γραμμή της κινητής επικοινωνίας. Το LG G5 & Friends έλαβε κορυφαίες διακρίσεις μεταξύ άλλων από τα Android Authority, Digital Trends, Trusted Reviews και Ubergizmo.

«Η αρχική αντίδραση στο νέο LG G5 υπήρξε πρωτοφανής και επιβραβεύει την προσπάθεια που έχει κάνει η εξειδικευμένη ομάδα μας για να δημιουργήσει κάτι πραγματικά καινοτόμο και μοναδικό στο χώρο του smartphone», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το LG G5 & Friends έχει στόχο να παρουσιάσει στους καταναλωτές μια πιο παιχνιδιάρικη smartphone εμπειρία και αυτά τα βραβεία που λάβαμε δείχνουν ότι έχουμε προσφέρει κάτι πραγματικά διαφορετικό στην αγορά».

Η LG παρουσίασε το G5 σε 2.000 ανθρώπους πριν από την κύρια εκδήλωση της MWC. Για το νέο σχεδιασμό της ναυαρχίδας χρησιμοποιήθηκε μέταλλο υψηλής ποιότητας δίνοντας στη συσκευή μία λεία αίσθηση, ενώ η μπαταρία είναι αποσπώμενη (slide-out) και μαζί με το modular σχεδιασμό του προϊόντος προσδίδει μία συνολικά εξαιρετική εμπειρία χρήσης. Ολοκληρωμένο με τη ‘βοήθεια’ των LG Friends, μια συλλογή από extra συσκευές, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, σε Hi-Fi player και σε πολλά άλλα.

Με περίπου 100.000 συμμετέχοντες, το MWC 2016 αποτελεί την εναρκτήρια και βασική διοργάνωση για τον κλάδο της κινητής επικοινωνίας. Τα βραβεία που έλαβε η LG στο MWC 2016 περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

GSM Association (GSMA)

Best Mobile Handsets & Devices - LG G5

4gnews

Major Revelação - LG G5

Alphr

Best Smartphone - LG G5

Android Authority

Best of MWC 2016 - LG G5 / LG Friends

Android Central

MWC Top Pick - LG G5 / LG Rolling Bot / LG 360 VR

Android Pit

Best Innovation - LG G5

BGR

MWC 2016 Winner - LG G5 / LG Rolling Bot

Chip Chick

Most Innovative - Rolling Bot

Digital Trends

Top Tech of 2016 Winner - LG G5

Top Tech of 2016 Audio - LG Hi-Fi Plus

Expert Reviews

Best of Innovation - LG G5

Best Smartphone - LG G5

Know Your Mobile

Best of Innovation - LG G5

Best Smartphone - LG G5

Men’s Health

Editor’s Choice - LG G5

MobileGeeks

Best Smartphone - LG G5

Most Innovative Company - LG Electronics

Slashgear

Best Smartphone - LG G5

Best Accessory - LG Rolling Bot

Techradar

Best in Show - LG G5 & Rolling Bot

Best Phone - LG G5

Best Wearable - LG 360 VR

Techspot

Best of MWC - LG G5

Tom’s Guide

Best of MWC - LG G5

Tom’s Hardware

Best of MWC - LG G5

Trusted Reviews

Best of MWC 2016 - LG G5 / Rolling Bot

Ubergizmo

Best of MWC – LG G5 / LG Friends

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της LG στο MWC 2016, παρακαλώ επισκεφθείτε το παρακάτω link www.LGnewsroom.com/MWC2016.

0 σχολια