Τα 1080p και 30fps στοχεύει το Rise of the Tomb Raider 

Θα εκμεταλλεύεται πλήρως την δύναμη του Xbox One

Τα 1080p και 30fps στοχεύει το Rise of the Tomb Raider

Κατά τη διάρκεια της E3 2015, ο Game Director παιχνιδιού του Rise of the Tomb Raider, Brian Horton, σε συνέντευξη του στο GamingBolt εξήγησε πώς ο τίτλος θα εκμεταλλεύεται πλήρως τη δύναμη του Xbox One για να προσφέρει εκπληκτικό gameplay και μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία. Ο Horton αποκάλυψε ότι η εργασία του στούντιο πάνω στην Definitive Edition του Tomb Raider, επέτρεψε στην ομάδα να ωθήσει το Xbox One στα όρια του, τονίζοντας όμως ότι όλα όσα θα δούμε στο Rise of the Tomb Raider έχουν αναπτυχθεί από το μηδέν.

Ο Horton ανέφερε: «Δουλεύαμε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς στην νέα γενιά και έτσι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε τη δύναμη των νέων κονσόλων, όταν αναπτύσσαμε την Definitive Edition του Tomb Raider, αλλά, θέλαμε πραγματικά να φτιάξουμε το Rise of the Tomb Raider από το μηδέν. Τα πάντα έχουν ξαναγραφτεί από την αρχή, η μηχανή φωτισμού έχει ξαναγραφτεί, ο κώδικας για το animation της έκφρασης προσώπου της Lara έχει ξαναγραφτεί. Τα πάντα σχεδιαστήκαν εκ νέου για να εκμεταλλεύονται πλήρως την ισχύ του Xbox One».

«Έχουμε μια φανταστική σχέση με τη Microsoft. Έχουμε συνεργαστεί άμεσα μαζί τους και έτσι είμασταν σε θέση να κατανοήσουμε πς να πάρουμε τα περισσότερα από το σύστημα. Η εμπειρία μας ήταν άψογη μέχρι στιγμής.»  είπε στη συνέχεια ο Horton.

Τέλος, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η ομάδα στοχεύει την ανάλυση των 1080p και τα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο για την έκδοση του Xbox One.

4 comment(s)