"Τέλειο" θέλει η Square Enix το sequel του Nier 

Τουλάχιστον με βάση τα όσα είπε ο producer της

Έπειτα από συνέντευξη του Yosuke Saito της Square Enix και του director Yoko Taro μάθαμε νέα στοιχεία για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το sequel του Nier. Ο τίτλος ανακοινώθηκε στην φετινή E3 και παρά την πορεία του προκατόχου του, σύμφωνα με τους συντελεστές του παιχνιδιού, το κοινό είναι αρκετό για να δοθεί συνέχεια στο παιχνίδι. Επίσης, σύμφωνα με τους ίδιους η Platinum Games, που έχει αναλάβει την εκπόνηση του νέου τίτλου, έχει αρκετά ικανούς ανθρώπους ώστε να βελτιώσουν τον τίτλο κρατώντας όμως τα βασικά σημεία που έκαναν το Nier ξεχωριστό.

Ωστόσο ο τίτλος δεν θα είναι ένα ακριβές sequel αλλά θα είναι μία ιστορία από το σύμπαν του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η εμφάνιση των χαρακτήρων από το πρώτο Nier να υφίσταται για λόγους ευχαρίστησης των fans, για παράδειγμα είδαμε στο trailer του παιχνιδιού δύο από τους τρεις playble χαρακτήρες. Επιπλέον, το gameplay θα φαίνεται οικείο για αυτούς που έχουν παίξει τον τίτλο όμως θα ενσωματώνει αρκετές πινελιές από την Platinum Games .

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη τους έξι τελευταίους μήνες, οπότε υποθέτουμε πως είναι δύσκολο να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες μέχρι το Tokyo Game Show.      

 

1 comment(s)