Λανθασμένη κίνηση η πώληση των Season Passes 

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Hitman

Λανθασμένη κίνηση η πώληση των Season Passes

Μιλώντας στο VideoGamer.com στο πλαίσιο της E3 2015, ο επικεφαλής της IO Interactive, Hannes Seifert, μίλησε υποτιμητικά για το μοντέλο των Season Passes που έχουν υιοθετήσει διάφορες εταιρίες. Ο Hannes επιβεβαίωσε, παράλληλα, πως όλο το επιπλέον περιεχόμενο για το νέο Hitman θα είναι διαθέσιμο δωρεάν -μια τακτική που ακολούθησε η CD Projekt με το The Witcher 3. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης του, την οποία ολόκληρη μπορείτε να βρείτε εδώ.

«Υπάρχουν άλλες εταιρίες που πωλούν ένα παιχνίδι για 60 δολάρια και στη συνέχεια προσπαθούν να σας πουλήσουν ένα Season Pass για άλλα 40 δολάρια... οι παίκτες θέλουν να είναι μέρος αυτής της εμπειρίας, αλλά δεν θέλουν απαραιτήτως να εξαπατηθούν»

«Το Hitman, στο launch του, θα είναι ένα μεγάλο σε μέγεθος παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια, όμως, του 2016 θα προσθέσουμε περισσότερες τοποθεσίες και αποστολές, ενώ  θα έχουμε στόχους που θα εμφανίζονται μόνο για, ας πούμε, δύο ημέρες. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο σε έναν ζωντανό κόσμο.»

Το Hitman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου για τα PS4, Xbox One και PC.

8 comment(s)