Ο Shawn Layden σχολιάζει την Press Conference της Sony 

Αυτές είναι οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του

Ο Shawn Layden σχολιάζει την Press Conference της Sony

Πριν λίγες ημέρες o CEO της Sony Computer Entertainment America, Shawn Layden συμμετείχε στην παρουσίαση της εταιρίας στην E3. Ωστόσο, εχθές, μέσα από ένα livestream στο Twitch, o ίδιος θέλησε να αναφέρει τα σημαντικότερα σημεία της παρουσίασης τη Sony.

Διαβάστε παρακάτω μερικές από τις διαπιστώσεις που ανέφερε κατά την εμπειρία του στην Ε3:

  • Η Sony δεν ήθελε να μείνει στα λόγια, όμως ήθελε να αφήσει τα παιχνίδια να μιλήσουν από μόνα τους και ο ίδιος πιστεύει ότι ακούστηκαν αρκετά.
  • Ξεκίνησαν δείχνοντας το The Last Guardian για να δείξουν την αφοσίωση τους σε μεγάλους first party τίτλους.
  • Σύμφωνα με τον Layden το The Last Guardian μπορεί να υπάρξει μόνο στο PlayStation, όχι όμως εξαιτίας της τεχνολογίας που φέρει αυτό, αλλά λόγω της κοινότητας του και το πόσο ξεχωριστή πλατφόρμα είναι.
  • Το Final Fantasy VII ξαναδημιουργείται από την Square Enix σχεδόν από το μηδέν.
  • Η συμφωνία με τα DLC του Call of Duty: Black Ops 3 αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας με την Activision η οποία είχε αρχίσει με το Destiny.
  • O Layden επίσης αναφέρθηκε στη παρουσίαση του Uncharted 4: A Thief's End και στα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο demo. Ο ίδιος τα δικαιολόγησε σχολιάζοντας την ικανότητα του Bruce Strakey να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.
  • Δεν υπήρξε αρκετός χώρος για το Project Morpheus στην παρουσίαση της Sony, επειδή είναι δύσκολο να εξηγήσεις πως είναι σε κάποιον που δεν έχει εμπειρία με το συγκεκριμένο περιφερειακό, συγκεκριμένα δήλωσε πως "είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις πως είναι το μπλε σε έναν τυφλό". Για αυτό ακριβώς υπήρχαν είκοσι playable demos εκεί. Επίσης ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως το Project Morpheus δεν αποτελεί άλλο ένα περιφερειακό αλλά είναι μία νέα πλατφόρμα και θα προξενήσει στο gaming ότι προξένησαν στα κινητά τα smartphones.
  • O υποστηρίζει πως θα υπάρξουν δύο ειδών κατηγορίες παιχνιδιών με το Morpheus. H πρώτη είναι αυτή που έρχεται για να βελτιώσει την εμπειρία του παίκτη σε ένα παιχνίδι, ενώ η άλλη θα προσφέρει εμπειρίες που θα μπορούν να προβληθούν μόνο με το Morpheus οπότε η χρήση σε κάποιο τίτλο θα είναι αναγκαστική.
  • Τέλος ο Layden ανέφερε πως, όπως το Netflix και το iTunes έκαναν μία επανάσταση στις ταινίες και τη μουσική, το PlayStation Vue θα κάνει μία επανάσταση στην TV αλλάζοντας τον τρόπο που παρακολουθούμε τηλεόραση αφού ο χρήστης θα μπορεί να προβάλει μόνο ότι τον ενδιαφέρει.

 

 

0 comment(s)