Το επόμενο Metroid στο Nintendo NX; 

Ο παραγωγός της σειράς μιλάει για αυτό το ενδεχόμενο

Το επόμενο Metroid στο Nintendo NX;

Μετά την ανακοίνωση του Metroid Prime: Federation Force, οι όποιες ελπίδες είχαν οι φανατικοί του franchise για έναν αξιόλογο τίτλο έσβησαν. Απόδειξη πως οι φίλοι της σειράς Metroid Prime έχασαν την πίστη τους στο συγκεκριμένο project είναι το πρόσφατο petition για την ακύρωση του, το οποίο συγκέντρωσε 7.000 υπογραφές. Ελπίδα σε αυτούς τους φανατικούς της σειράς έδωσε ο Kensuke Tanabe με τις δηλώσεις του στην πρόσφατη συνέντευξη που παρείχε στο Eurogamer κατά την διάρκεια της E3 2015. Συγκεκριμένα, ο Tanabe μίλησε για το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του επόμενου Metroid τίτλου στο Nintendo NX, την επόμενη κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας. 

Παρακάτω θα βρείτε τις δηλώσεις του:

"Αν ξεκινούσαμε την ανάπτυξη του νέου Metroid Prime τώρα, θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον τρία χρόνια για την ολοκλήρωση του. Αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορούσε σίγουρα στο Nintendo NX. Πρόκειται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά θα περιείχε αρκετό περιεχόμενο, που θα απαιτούσε πάρα πολύ δουλειά από την πλευρά της ανάπτυξης."

Η συγκεκριμένη δήλωση του Tanabe υποδηλώνει πως η Nintendo σκοπεύει να κυκλοφορήσει την επόμενη κονσόλα της μέχρι το 2018. Μπορείτε να διαβάσετε όλη την συνέντευξη του Kensuke Tanabe εδώ.

9 comment(s)