Ubi30: 30 χρόνια Ubisoft!

Η γιορτή της γαλλικής εταιρείας στην Ελλάδα
03 Ιουλίου 2016 22:56
Ubi30: 30 χρόνια Ubisoft!

30 χρόνια. Αυτά είναι τα χρόνια παρουσίας της Ubisoft στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών μέχρι στιγμής. Αν σκεφτεί κανείς πως το gaming έφτασε σε mainstream επίπεδο στις αρχές του 1970, τότε μπορώ να πω με σιγουριά πως η Ubisoft κατέχει πλέον ένα πολύ σημαντικό ποσοστό στην ιστορία αυτού το μέσου. Βέβαια, για μία εταιρία τα χρόνια σπάνια είναι ένδειξη ποιότητας αλλά η Ubisoft έχει αποδείξει την αξία της με μεγάλα franchises όπως το Assassin’s Creed, Prince of Persia, Tom Clancy's Ghost Recon, Rainbow Six, Tom Clancy's Splinter Cell, Rayman κ.α. Με 30 διαφορετικά studios παγκοσμίως και περίπου 10.000 εργαζόμενους, η γαλλική εταιρία είναι ο τρίτος μεγαλύτερος ανεξάρτητος publisher βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Στην Ελλάδα, η Ubisoft εκπροσωπείται από την CD Media και οι Unboxholics έλαβαν επίσημη πρόσκληση για ένα ειδικό event στην Αθήνα, μέσα από το οποίο η η εταιρία γιόρτασε τα 30 χρόνια της ενώ παράλληλα μας παρουσίασε το επερχόμενο line-up των τίτλων της.

Συγκεκριμένα, στο event που πραγματοποιήθηκε στο Golden Age Hotel, οι άνθρωποι της εταιρείας μάς μίλησαν για τα For HonorTom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, South Park: The Fractured But Whole, Watch Dogs 2Steep καθώς και για την ταινία Assassin's Creed. Αν και το υλικό που είδαμε παρουσιάστηκε στην E3 2016, υπήρχαν μερικά βίντεο που είδαμε τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα στο ευρύτερο κοινό. Δυστυχώς, δε μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι ακόμα και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη δημοσίευσή τους από την Ubisoft. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επερχόμενο line-up που παρουσιάστηκε, μαζί με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών.

 Game Title  Developer   Platforms  Release Date
 For Honor  Ubisoft Montreal  PC, PlayStation 4,  Xbox  One  14 February  2017
 Tom Clancy's Ghost Recon  Wildlands  Ubisoft Paris  PC, PlayStation 4,  Xbox  One  7 March 2017
 South Park: The Fractured  But  Whole  Ubisoft San Francisco, South Park  Digital  Studios  PC, PlayStation 4,  Xbox  One  6 December  2016
 Watch Dogs 2  Ubisoft Montreal  PC, PlayStation 4,  Xbox  One  1 November  2016
 Steep  Ubisoft Annecy  PC, PlayStation 4,  Xbox  One  December 2016

Υπενθυμίζουμε πως η Ubisoft έχει αποφασίσει να γιορτάσει τα 30 χρόνια της με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, όσοι χρήστες είναι μέλη της υπηρεσίας UPlay, θα λαμβάνουν εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι κάθε μήνα για PC μέχρι το τέλος του χρόνου. Το δωρεάν παιχνίδι για τον μήνα Ιούνιο είναι το Prince of Persia: Sands of Time και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, αφού συνδεθείτε με τον UPlay λογαριασμό σας. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το παιχνίδι του Ιουλίου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο την CD Media, όσο και την Ubisoft για την πρόσκληση και να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο! Ευχόμαστε επίσης να γίνουν ακόμα περισσότερα events από την γαλλική εταιρεία στην χώρα μας. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το event μέσα από το Image Gallery παρακάτω.

Ubi30 - Athens, Greece

Tags: