Δωρεάν απεριόριστος χώρος για τις φωτογραφίες και τα video σας

Η έκπληξη της Google στην παρουσίαση των Google Photos
28 Μαΐου 2015 18:57
Δωρεάν απεριόριστος χώρος για τις φωτογραφίες και τα video σας

Ο όγκος των φωτογραφιών έχει επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία χρήσης αυτών, έτσι η Google εισάγει το Google Photos. Όλες οι φωτογραφίες αρχειοθετούνται με χρονολογική σειρά ημερών και με ένα pinch με σειρά μηνών, ενώ ακόμα ένα pinch προσφέρει σειρά ετών, κάνοντας έτσι πιο απλή την εύρεση των φωτογραφιών που ψάχνετε.

Επίσης, αρχειοθετούνται όλες οι φωτογραφίες, ανεξαρτήτως από τις συσκευές με τις οποίες τις τραβήξατε, αρκεί να είστε συνδεδεμένος στο Google account σας. Μπορείτε ακόμα να αναζητήσετε φωτογραφίες βάση της τοποθεσίας της οποίας τραβήχτηκαν, ή ακόμα και του προσώπου που επιθυμείτε να δείτε.

Με ένα swipe στα αριστερά, ενεργοποιείται το Photo assistance με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε videos, collages, albums και άλλα. Υποστηρίζεται ακόμα και το multi selection, κρατώντας πατημένη μια φωτογραφία και τραβώντας το δάχτυλο σας μέχρι το σημείο που θέλετε να συμπεριληφθούν οι φωτογραφίες. Τέλος, η Google ανακοίνωσε τη ΔΩΡΕΑΝ αποθήκευση για ΠΑΝΤΑ των φωτογραφιών και των video σας από ΣΗΜΕΡΑ σε υψηλή ποιότητα. Συγκεκριμένα θα αποθηκεύετε φωτογραφίες εώς 16MP και videos εώς 1080p.

Tags: