Τα νέα AirPods της Apple

Ασύρματα ακουστικά στα $159
08 Σεπτεμβρίου 2016 07:34
Τα νέα AirPods της Apple

Μαζί με την παρουσίαση του iPhone 7 είδαμε την κατάργηση της audio jack θύρας από την Apple. Αν και συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία του τηλεφώνου αντάπτορας, οι επιλογές ακουστικών πλέον για τα νέα τηλέφωνα είναι είτε Lightning ακουστικά, είτε ασύρματα. Για τη δεύτερη κατηγορία, η Apple εισάγει τα νέα AirPods.

Η Apple έχει κάνει τη σύνδεσή τους με το τηλέφωνο πολύ απλή, απλά τοποθετώντας τα δίπλα στη συσκευή για να εμφανιστεί το setup menu στην οθόνη, ενώ συγχρονίζονται αυτόματα και με όλες τις συσκευές σας που είναι συνδεδεμένες στο iCloud account σας. Με double tap στα ακουστικά μπορείτε να δίνετε εντολές στη Siri, ενώ χρησιμοποιώντας τους οπτικούς αισθητήρες που έχει και το επιταχυνσιόμετρο, αν βγάλετε το ένα ακουστικό από το αυτί η μουσική σταματά. Υπάρχει επίσης noise reduction τεχνολογία, ενώ το πιο σημαντικό είναι η δυνατότητα αναπαραγωγής για 5 ώρες με μία φόρτιση, σχεδόν το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Μιλώντας για φόρτιση, η συσκευασία αναλαμβάνει αυτή την εργασία, η οποία εκτελεί λειτουργία μπαταρίας και φορτιστή, προσφέροντας ακόμα 24 ώρες χρήσης. Στο εσωτερικό τους κρύβεται το W1 chip το οποίο διαχειρίζεται όλα αυτά.

Τα νέα AirPods δεν έρχονται μαζί με τη συσκευασία του iPhone 7. Θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα ξεχωριστά και θα κοστίζουν $159.