Αυτό είναι το Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Προς τιμήν των Ολυμπιακών Αγώνων 2016
24 Ιουνίου 2016 17:51
Αυτό είναι το Samsung Galaxy S7 Edge Olympic Edition

Ως επίσημος χορηγός και προς τιμήν των Ολυμπιακών Αγώνων 2016 του Ρίο ντε Τζανέιρο, η Samsung προχώρησε στη κατασκευή μιας ακόμα special έκδοσης του Galaxy S7 Edge. Όπως αποκάλυψε μέσω του Twitter ο Evan Blass, το Galaxy S7 Edge Olympic Edition θα κυκλοφορήσει στα χρώματα του θεσμού.

Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα, το κυρίως σώμα της συσκευής θα είναι σε μαύρο χρώμα, το περίγραμμα του home button και της γρίλιας του ακουστικού θα είναι σε κίτρινο χρώμα, το περίγραμμα της κάμερας και του αισθητήρα καρδιακών παλμών θα είναι σε μπλε χρώμα, ενώ τα volume buttons και το power button θα είναι σε πράσινο και σε κόκκινο, αντίστοιχα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής θα παραμείνουν όμοια με αυτά της απλής έκδοσης, ενώ πολύ πιθανόν το UI να εμπλουτιστεί με περιεχόμενο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως θέματα, wallpapers και ήχοι κλήσης.

Τέλος, το Galaxy S7 Edge Olympic Edition θα έρθει μέσα σε ένα θεματικό πακέτο, όπως είχε γίνει και με το Galaxy S7 Edge Injustice Edition, ενώ η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται κάποια στιγμή πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.