Δωρεάν Loop VR headsets από την OnePlus

Το νέο VR headset της εταιρίας
24 Μαΐου 2016 07:37
Δωρεάν Loop VR headsets από την OnePlus

Η OnePlus συνεργάστηκε με την AntVR που εξειδικεύεται στο virtual reality, για να δημιουργήσει το Loop VR headset, το οποίο διέθεσε δωρεάν σε 30.000 τυχερούς. Φυσικά η προσφορά εξαντλήθηκε στην πρώτη ώρα, η OnePlus όμως έτσι ήθελε να αυξήσει το hype του OnePlus 3 που θα παρουσιαστεί σύντομα.

Όπως και με το OnePlus 2, έτσι και με το OnePlus 3, η εταιρία θα μεταδώσει την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας σε VR streaming, όπως αποκάλυψε ο Carl Pei.

Πιστεύουμε πως εμείς και το σύνολο της tech βιομηχανίας, έχουμε ξύσει μόλις την επιφάνεια αυτών που μπορούν να επιτευχθούν με το VR και υπάρχουν πολλές ακόμα καθηλωτικές εμπειρίες να ανακαλύψουμε. Εμπνευσμένοι από ένα fan video αφήσαμε τη φαντασία μας να μας πάει εκεί που θα είναι η OnePlus δεκαετίες από τώρα, έχοντας μεταφέρει τα γραφεία μας στο διάστημα.

Ο φανταστικός διαστημικός σταθμός ονομάζεται The Loop και η OnePlus τον παρουσιάζει ως την πρώτη VR εμπειρία αγοράς παγκοσμίως, όπου θα μπορείτε να παραγγείλετε το OnePlus 3 μέσω ενός εικονικού εμπορικού κέντρου πριν από οποιονδήποτε άλλο. Η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του OnePlus 3 δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.