Έρχεται επίσημα το CyanogenMod στο OnePlus 2

Σε σύντομο χρονικό διάστημα
30 Νοεμβρίου 2015 10:00
Έρχεται επίσημα το CyanogenMod στο OnePlus 2

Το OnePlus 2, αν και είναι η νέα ναυαρχίδα της OnePlus, δεν κατάφερε να δημιουργήσει το "ντόρο" που είχε προκαλέσει ο προκάτοχός του, το OnePlus One. Αυτό οφείλεται στο τρόπο που εξακολουθεί η κινέζικη εταιρία να το πουλάει μέσω προσκλήσεων, αλλά και το γεγονός ότι πλέον η νέα ναυαρχίδα της δεν προσφέρει την εμπειρία χρήσης του CyanogenOS, το οποίο είχαμε δει στο OnePlus One. Αν μη τι άλλο, δεν παύει να είναι μια εξαιρετική και προσιτή συσκευή.

Έτσι, αρκετοί είναι οι χρήστες του OnePlus 2 που θα προτιμούσαν το CyanogenOS στη συσκευή τους, το οποίο είναι το πιο δημοφιλές custom Android λειτουργικό, λόγω του ότι προσφέρει αρκετή παραμετροποίηση, σε σύγκριση με το OxygenOS. Τα καλά νέα για τους κατόχους του OnePlus 2 είναι, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμες οι πρώτες επίσημες nightly CM12.1 και CM13 εκδόσεις από τους developers της Cyanogen. Ωστόσο, υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό κάποιες ανεπίσημες custom ROM από διάφορους developers στο XDA, οι οποίες βασίζονται στο CyanogenMod.

Εσείς που έχετε το OnePlus 2, είστε ευχαριστημένοι από την εμπειρία χρήσης που σας προσφέρει το OxygenOS της OnePlus; Αν όχι, επιθυμείτε να το αντικαταστήσετε με κάποια έκδοση CyanogenMod μόλις γίνει επίσημα διαθέσιμη; Πείτε μας στα σχόλια.