Ο συνθέτης του Game of Thrones στο Gears of War 4

Τη μουσική του νέου κεφαλαίου θα επιμεληθεί ο Ramin Djawadi
27 Αυγούστου 2016 11:07
Ο συνθέτης του Game of Thrones στο Gears of War 4

Η Microsoft ανακοίνωσε μια δυνατή προσθήκη όσον αφορά τους συντελεστές του πολυαναμενόμενου Gears of War 4. Ο λόγος για τον συνθέτη του, ο οποίος είναι ο Ramin Djawadi, γνωστός φυσικά στους fans του Game of Thrones για την εξαιρετική δουλειά του στο show του HBO -ιδιαίτερα το soundtrack της 6ης σεζόν ήταν το αποκορύφωμα της δουλειάς του, ενώ έχει αφήσει το στίγμα του στα Iron Man και Pacific Rim. Στο behind the scenes video που ακολουθεί θα δείτε τη διαδικασία δημιουργίας του soundtrack του Gears 4, καθώς και τον Djawadi αλλά και τον audio director, John Morgan, να μιλούν για τις επιρροές και το πως εμπνεύστηκαν τους ήχους του νέου κεφαλαίου. 

Ας ελπίσουμε πως το όνομα του Djawadi να φέρει ένα soundtrack ισάξιο του ονόματος της σειράς. Αξίζει να αναφέρουμε πως δε είναι κάποιος πρωτάρης στο θέμα των videogame soundtracks μιας και έχει εργαστεί ως sound technician στη Looking Glass Studios και σε τίτλους όπως System Shock και Thief.

Το Gears of War 4 θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου για τα Xbox One και Windows 10 ως Xbox Play Anywhere τίτλος, ενώ όσοι προπαραγγείλουν την Ultimate Edition θα μπορούν να το παίξουν 4 μέρες νωρίτερα.