Το PS4 Neo είναι αρκετά ισχυρότερο από ότι νομίζουμε;

Γελούσε υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony στο άκουσμα του Xbox Scorpio
26 Ιουνίου 2016 00:30
Το PS4 Neo είναι αρκετά ισχυρότερο από ότι νομίζουμε;

Το γαλλικό gaming μέσο JeuxVideo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Jim Ryan. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος του τμήματος marketing και πωλήσεων του PlayStation ερωτήθηκε σχετικά με το ποία θα είναι η αντίδραση της Sony, τώρα που το Project Scorpio της Microsoft ανατρέπει την τεχνική υπεροχή του PS4, μιας και διαθέτει περισσότερα TFLOPS.

Η απάντηση του ήταν η εξής:

Κάνεις λόγο για δεδομένα, βασιζόμενος σε φήμες. Όταν θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για το Neo και μάθουμε τα ακριβή χαρακτηριστικά του Scorpio, τότε θα μπορούμε να το κουβεντιάσουμε περαιτέρω.

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση, επιμένοντας για το τι θα συμβεί αν όντως το Scorpio είναι ανώτερο. Η αντίδραση του Ryan είναι αξιοσημείωτη, μιας και ο ίδιος βρέθηκε να γελάει μανιωδώς για μερικά δευτερόλεπτα και σίγουρα δημιουργεί περαιτέρω ερωτηματικά σχετικά με το τι μας ετοιμάζει η Sony.

Τέλος, η συνέντευξη αυτή, του υψηλόβαθμου στελέχους του PlayStation, έρχεται σε συνδυασμό με μια νέα σειρά φημών που πηγάζει από τον insider και χρήστη του NeoGaf, Osirisblack. Συγκεκριμένα, οι νέες φήμες θέλουν το PS4 Neo να έχει συνολική επεξεργαστική ισχύ που θα αγγίζει τα 5.5 TFLOPS και όχι τα 4.14 TFLOPS για τα οποία έκανα λόγο τα έγγραφα που διέρρευσαν πριν μερικούς μήνες.

Την εν λόγω συνέντευξη μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.