“Βροχή” από dislikes για το νέο Call of Duty

Επίσημη τοποθέτηση από τον CEO της Activision
06 Μαΐου 2016 07:51
“Βροχή” από dislikes για το νέο Call of Duty

Όπως φαίνεται, αρκετοί οι οπαδοί της σειράς Call of Duty δεν είναι ικανοποιημένοι με το νεότερο κεφάλαιο της που ακούει στο όνομα Infinite Warfare. Συγκεκριμένα, το reveal trailer του τίτλου έχει συγκεντρώσει σχεδόν 400.000 dislikes -ρεκόρ για την σειρά- και το νούμερο αυτό συνεχώς αυξάνεται.

Οι βασικοί παράγοντες αυτής της αρνητικότητας είναι το γεγονός πως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο πολύ μακρινό μέλλον, καθώς και πως το remaster του Call of Duty 4: Modern Warfare δεν πωλείται ξεχωριστά. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια εικόνα που συγκρίνει τα dislikes για τα αντίστοιχα βίντεο των προηγούμενων παιχνιδιών του franchise.

Παράλληλα, ο CEO της Activision, Eric Hirshberg, τοποθετήθηκε επίσημα πάνω στο ζήτημα και παρακάτω ακολουθεί ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

Το έχουμε δει αυτό στο franchise ξανά και στο παρελθόν. Το αποκαλυπτήριο trailer για το Black Ops 2, το οποίο πήγε το franchise στο μέλλον για πρώτη φορά, είχε τα περισσότερα dislikes σε σχέση με οποιουδήποτε άλλο αποκαλυπτήριο trailer είχαμε δημοσιεύσει ποτέ, μέχρι και εκείνη την εποχή. Έπειτα, εξελίχθηκε στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι που έχουμε φτιάξει πότε.