Unboxholics Gaming PC Builds #2

Συνθέσεις υπολογιστών με €850 και €1050
18 Οκτωβρίου 2015 21:44
Unboxholics Gaming PC Builds #2

Έχοντας ήδη αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους πρέπει να αποφύγετε τους έτοιμους συναρμολογημένους σταθερούς υπολογιστές, δεν είναι απαραίτητες επιπλέον συστάσεις. Οι σημερινές συνθέσεις απαιτούν να βάλετε το χέρι βαθύτερα στην τσέπη, πράγμα που όπως είναι φυσικό συνεπάγεται και μακράν καλύτερες επιδόσεις.

Gaming PC αξίας €800 | High-End

Πρόκειται για έναν αρκετά ισχυρό υπολογιστή, ο οποίος είναι ικανός να ανταπεξέλθει με σχετική άνεση σε όλους τους σημερινούς τίτλους. Είτε επιθυμείτε να ταξιδέψετε με τον Geralt στον κόσμο του The Witcher 3: Wild Hunt, είτε να βιώσετε το τελευταίο Metal Gear Solid δια χειρός Kojima, με τον συγκεκριμένο υπολογιστή δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα στην καθιερωμένη ανάλυση του 1080p.

Όσον αφορά την κάρτα γραφικών, η καλή απόδοσή της σε συνδυασμό με τα 8GB Vram εξασφαλίζουν πως ο υπολογιστής θα αντέξει στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις για αρκετό καιρό. Αξίζει να τονίσουμε πως καλή εναλλακτική αποτελεί και η GTX 970 της Nvidia, την οποία μπορείτε να βρείτε σε αντίστοιχη τιμή. Καλές μελλοντικές αναβαθμίσεις θα ήταν περισσότερη μνήμη RAM, ένας SSD και ίσως ένα καλύτερο σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή.

Gaming PC αξίας €1000 | High-End

Η εν λόγω σύνθεση έχει ως βάση την προηγούμενη και έτσι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ακόμη και με τους πιο απαιτητικούς τίτλους. Βέβαια, χάρις το μεγαλύτερο budget έχει και το πάνω χέρι σε διάφορους τομείς. Έτσι, έχουμε να κάνουμε με έναν αρκετά καλύτερο επεξεργαστή και μια μητρική που προσφέρει δυνατότητες overclocking. Το κουτί του συστήματος είναι επίσης καλύτερο με περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης, ενώ το τροφοδοτικό των 700W αφήνει αρκετό χώρο για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Τέλος, σημαντικά συμβάλει και ο SSD που προορίζεται για το λειτουργικό σύστημα και θα κάνει την χρήση του υπολογιστή πιο άμεση και γρήγορη.

Ενναλακτική πρόταση για την κάρτα γραφικών αποτελεί η GTX 970 της NVidia, ενώ το σύστημα θα επωφελούνταν και από περισσότερη μνήμη RAM και ένα καλύτερο σύστημα ψύξης για τον επεξεργαστή.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως οι τιμές που αναγράφονται στο άρθρο προέρχονται από διάφορα ελληνικά ηλεκτρονικά κατάστημα, χωρίς να έχουν ληφθεί υπόψιν τα όποια έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Επιπλέον, οι παραπάνω συνθέσεις αποτελούν προτάσεις των Unboxholics για τα συγκεκριμένα budget, χωρίς όμως να σημαίνει ότι οι δικές σας προτάσεις ή παρατηρήσεις θα περάσουν απαρατήρητες. Θα ακολουθήσουν και άλλες συνθέσεις για διαφορετικές “τσέπες” και με διαφορετικές θεματολογίες, ωστόσο, μέχρι τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο ιδιαίτερα δραστήριο forum του site για να σας βοηθήσει να φτιάξετε μια σύνθεση βασισμένη στις δικές σας ανάγκες και προϋποθέσεις.

Επόμενες συνθέσεις: UH Community Build και Silent Gaming PC

Προηγούμενες συνθέσεις στα €400 και €600


Δείτε επίσης...

Οδηγός αγοράς πληκτρολογίου

Οδηγός αγοράς οθόνης

Οδηγός αγοράς ποντικιού

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις μνήμες RAM

Τι πρέπει να ξέρετε για τους SSD

Τι πρέπει να ξέρετε για τα τροφοδοτικά

Τι πρέπει να ξέρετε για τις κάρτες γραφικών

Τι πρέπει να ξέρετε για τους επεξεργαστές